Reactie plaatsen

Reacties

Bob en Laura
9 maanden geleden

Met veel plezier gaan we elke dinsdag naar Veerle om de Franse taal te leren. Door de doelgerichte en duidelijke aanpak, gaan we met sprongen vooruit. Naast de lessen krijgen we ook leuke tips en weetjes. Met alles wat we leren kunnen we niet wachten om weer naar Frankrijk te gaan. Merci beacoupe Veerle.

Alec
een jaar geleden

Ik krijg bijles voor de dingen die ik precies nodig heb, echt lessen op maat en persoonlijk.

Emma Wouters
2 jaar geleden

Engels bijles vind ik heel fijn, omdat je de dingen kan oefenen die jij lastig vind. Het word duidelijk en rustig uitgelegd.

Lieselotte Jansen
2 jaar geleden

Engels bijles bij Veerle is heel fijn. Alles wordt rustig uitgelegd, het is altijd duidelijk en het is ook nog eens gezellig!

Eefje
3 jaar geleden

De bijlessen die Veerle gegeven heeft zijn duidelijk, gestructureerd, flexibel en voorbereid. Onze zoon heeft hierdoor meer vaardigheden en vertrouwen in Frans en Duits gekregen. Wij raden de bijlessen van Veerle aan!

Anita
3 jaar geleden

Veerle geeft prima bijles! Ze schakelt snel, past eventueel een les aan als het nodig is, zelfs kort van tevoren. Na een kennismaking en eerste les aan huis, zijn de overige lessen online, dat gaat net zo goed als fysieke lessen. En het belangrijkste nog; de schoolresultaten en vooral het zelfvertrouwen voor het vak Frans zijn erg verbeterd!

Lana
4 jaar geleden

Het is een goede leraar en ze bereidt lessen goed voor en stuurt me de powerpoints zodat ik tussendoor nog kan leren

Mireille
4 jaar geleden

Wat zijn wij blij met Veerle!

Ze bereidt de lessen goed voor, geeft hier door goede uitleg en verduidelijkt het indien nodig met uitgebreide powerpoints.
Wij volgen online les en hoeven dus de deur niet uit.
Kortom hier een blij kind, dat Frans leuk begint te vinden.

Heb jij onlangs bijles gehad voor Frans, een andere Moderne Vreemde taal of heb je studievaardighedenhulp gekregen van mij ?

Dan ben ik onwijs benieuwd wat jij van deze bijles en/of ondersteuning vond. Laat jouw mening hieronder achter door een reactie te plaatsen door middel van een stukje tekst te schrijven of mij een aantal sterren te geven. Van jouw mening leer ik! 

Alvast bedankt! Merci beaucoup! Thank you! Graçias! Danke! 

Rating: 5 sterren
1 stem