Wie is MeesterProf?

Mijn naam is Veerle van der Aa en ik ben MeesterProf. Ik ben afgestudeerd als tweedegraads docent Frans aan de HAN in Nijmegen en als basisschooljuf aan de Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Ik ben in mijn dagelijks leven werkzaam als vakexpert op het Panora Lyceum in Doetinchem.

In mijn studietijd heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met het persoonlijk begeleiden en coachen van leerlingen. Tijdens de individuele coaching probeer ik de leerling in het zonnetje te zetten en zijn/haar kwaliteiten te benadrukken. Welk niveau een leerling ook heeft, ik versta de kunst om een vreemde taal zo goed mogelijk aan te leren. Het is mijn stellige overtuiging dat iedereen een vreemde taal kan leren zolang de juiste hulpmiddelen en vaardigheden aangereikt worden. 

Ik ben MeesterProf gestart om via een persoonlijke weg leerlingen te kunnen helpen en begeleiden. Zelf ben ik erg gestructureerd en houd ik van een goede organisatie, daarom bied ik ook hulp voor het aanleren en het gebruiken van algemene studievaardigheden, zoals bijvoorbeeld planning.

Ik vind het leuk om leerlingen te zien groeien en samen doelen te bereiken, vandaar ook: Samen groeien met Veerle. 

 

Wat is MeesterProf? 

MeesterProf is een eenmanszaak die persoonlijke studiebegeleiding en hulp op maat biedt. Deze begeleiding en hulp is voornamelijk bedoeld voor middelbare scholieren tussen de 12 en 18 jaar die het lastig vinden om een Moderne Vreemde taal te leren of die problemen ondervinden bij algemene studievaardigheden (denk aan: plannen, verbanden leggen, samenvattingen maken etc.). 

Bij MeesterProf wordt er tijdens een gratis kennismakingsgesprek gekeken waar de problemen bij de leerling precies liggen en in hoeverre hij/zij geholpen kan worden. Aan het eind van dit gesprek zal een plan van aanpak gemaakt worden om de leerling zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

 

Leuk weetje: waar komt de samenstelling MeesterProf vandaan? Meester staat voor Meesterlijk en voor docent; Prof betekent ook in het Frans docent. Vandaar MeesterProf!