Heb jij (altijd) moeite met plannen ? En ben je niet zo goed georganiseerd ? Vind je het lastig om woorden of begrippen te leren ? Of juist een samenvatting te schrijven ? Vind je het ingewikkeld om mindmappen te maken en verbanden te leggen? Of heb je meer moeite met het leren voor een toets?  En woon jij in Doetinchem of in een nabijgelegen plaats zoals Zelhem, Gaanderen, Terborg of Wehl  etc.?  Of woon je ergens anders in Nederland en ben je op zoek naar Online Studievaardigheden hulp? Dan zit je bij MeesterProf goed!

 

Heb jij moeite met of ondervind jij problemen bij één of meerdere van bovenstaande dingen? Dan kan ik jou helpen. Ik kan jou bijvoorbeeld helpen om een goede gestructureerde planning te maken of jou handigheden aanleren om gemakkelijker een samenvatting te maken. Maar ook kan ik helpen bij een goede voorbereiding van het leren voor een toets. 

 

Wil jij graag mijn hulp hierbij? Meld je dan nu aan voor Studievaardigheden hulp, door hieronder jouw gegevens achter te laten en in het bericht aan te geven waar jij problemen en/of moeite mee hebt en geef je aan of je liever fysiek of Online bijles wilt. Dan neem ik contact met je op en maken we samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Tot snel! 

 

 

 

Adresgegevens:

MeesterProf - Samen groeien met Veerle 

Deilhorst 40

7009 LG Doetinchem